Targalõ tulõ tark hädä kah.

ERSO muusikute 100 kontserti Eestile

22.11.2018 00:00

Seto talumuuseum, Värska

Novembris astub ERSO välja oma tavapärasest keskkonnast ning annab nädala jooksul erinevate koosseisudega 100 kontserti üle Eesti. Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva-aasta lõppu planeeritud kontserdireisil esinetakse taas saalides, kuhu ERSO ei ole juba pikka aega jõudnud, külastatakse ka orkestri jaoks täiesti uusi kontserdipaiku.

Üks sajast ülesastumisest jõuab ka Seto talumuuseumisse, kus toimub kontsert „Sõnadega ja sõnadeta laulud“. Esinevad multitalendid ja multiinstrumentalistid Kaido Suss ja Joosep Kõrvits, kes paralleelselt tööga Eesti Riiklikus Sümfooniaorkestris kirjutavad ja salvestavad ise muusikat ning osalevad mitmetes klassikalise muusika piiridest väljapoole jäävates projektides. Kaido Suss on end kuulajate südametesse kinnistanud oma “Pätu lauludega”, plaatidel on ilmunud ka “Laulud Juhan Viidingu sõnadele” ja koos Eesti Raadio laululastega salvestatud “Karjapoiss on kuningas”. Joosep Kõrvitsa debüütplaat “Ja sa näed” ilmus käesoleva aasta algul.

Kontserdil “Sõnadega ja sõnadeta laulud” tuleb ettekandele vaid nende enda looming, kõlavad ballaadid, rokilikud laulud ja instrumentaalpalad.

Kaido Suss - fagott, kitarr, klaver, plokkflööt, laul
Joosep Kõrvits - tšello, kitarr, klaver, laul

Algus kell 16.00

Kontsert on tasuta.

Rohkem infot kogu projekti kohta: 100kontserti.erso.ee/