Võõra leib lätt risti kõttu.

Toiduhuvilised, saame kokku! (0)

Kuidas saaks nii, et kohapeal kasvatatud ja toodetud toidukaupa tarbiks rohkem meie lasteaiad, koolid, toidukohad, majutusasutused ja muidugi ka kodutarbijad? Millist koostööd peaksime selleks omavahel tegema? Millised takistused tuleb meil selleks ületada?

Selliste ja mitmete teiste toiduga seotud teemadega tegeleme TOIDUALA INIMESTE KONTAKTKOHTUMISEL Obinitsa külakeskuses 10. novembril 2017. Kui oled toidu kasvataja, tootja, valmistaja või muidu huviline sel teemal kaasa rääkima, siis oled sellele päevale väga oodatud! Aruteluga alustame kell 13.00, see jätkub kontaktkohtumisega, mis lõpeb 18.00. Kontaktkohtumisel saab iga huvitatud tootja-kasvataja sõna oma toodete esitlemiseks.

Kui oled valmis oma toidukaupa esitlema, siis palun registreeru esimesel võimalusel. Kõigi huviliste registreerumist ootame kuni 3. novembrini siin lingil: https://goo.gl/forms/yhqmnMAPL2mYGely1

Kohtumise korraldavad Setomaa Turism ja Seto Käsitüü Kogo projekti "Viis aastat kostipäevi – retseptid ja kogemused trükifaili" raames. Projekti rahastab PRIA Leader programm. Ürituse ettevalmistamisel ning läbiviimisel abistab OÜ Teravik.

Küsimuste korral palun pöörduge Ülle Pärnoja poole tel 5125075 või ylle@setomaa.ee.

Ülle Pärnoja
Setomaa Turism



Kommentaarid

Kommentaare pole

Kommentaari lisamine

CAPTCHA
Kontrollkood