Pinni pestäs kerkoh ka'.

Kolm õde panid püsti restorani, mis on Valgamaa üks suurimaid tõmbenumbreid (0)

Kolme Sõsara Hõrgutised sai alguse 15 aastat tagasi tingituna õdede soovist teha koos midagi toredat. „Valmistasime lihtsaid küpsetisi ja võileibu ning läksime Seto kuningriigi päevale neid müüma. Saime väga suure positiivse emotsiooni, mis tõukas meid üha uusi sarnaseid üritusi ette võtma. Edasi läks kõik juba lumepallina veerema ja tundus, justkui miski suurem jõud oleks meie ettevõtmisi toetanud. Kõik kujunes kuidagi iseenesest, kuigi meil tegelikult polnud eesmärki hakata toiduettevõtlusega tegelema.”

Vaata: Eesti Päevaleht



Kommentaarid

Kommentaare pole

Kommentaari lisamine

CAPTCHA
Kontrollkood